Är du vår nya kollega på Tuna Snickeri?

Är du vår nya kollega på Tuna Snickeri?

 Om arbetet:

Tuna Snickeri är en daglig verksamhet inom LSS och en del av Tunapack. Vi arbetar mot riktiga kunder och gör allt från lättare till mer avancerade uppdrag. I snickeriet arbetar sex arbetstagare och två arbetsledare. Du kommer utforma hjälpmedel tillsammans med arbetsledaren och arbetstagarna, samt planera, förbereda uppgifter.

Det är ett fullskaligt snickeri med många olika hjälpmedel såsom jiggar och specialanpassade schabloner, allt för att arbetstagarna skall kunna arbeta så självständigt som möjligt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att vara med och stödja, motivera och inspirera arbetstagarna i deras arbetsuppgifter i snickeriet.

Dokumentationsuppgifter och arbeta utifrån och upprätta arbetstagarnas individuella genomförandeplaner ingår även i tjänsten. Det pedagogiska arbetet präglas av att arbeta för att stärka individens delaktighet och självständighet.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta med en meningsfull sysselsättning på en rolig och ganska unik daglig verksamhet samt att du brinner för att arbeta med vår målgrupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Snickerikunskaper är att föredra samt att du är händig och villig att lära dig nya saker.  Meriterande om du har utbildning eftergymnasial utbildning inom Träbearbetning, Socialt arbete och omsorg eller liknande, samt meriterande om du har erfarenhet inom daglig verksamhet.Det är viktigt att du har kunskap om lågaffektivt bemötande samt kan arbeta självständigt, vara flexibel och kan ha flera bollar i luften samtidigt.

Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra och samtidigt möta våra kunder.

Krav för tjänsten är:

– Att du har B-körkort
– Att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.  

Anställnings form

Lön: Fast månadslön

Anställningsvillkor:
Provanställning 6 mån
Tillsvidare anställning därefter
100% – Dagtid
Tillträde: september 2023 eller enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan.

Kontakt:
Linnèa Forssèn
Klicka här

Sista ansökningsdag är den 15 september.

Om oss:

Tunapack startade 2004 och är en produktionsinriktad arbetsplats för personer med funktionsvariation, och som omfattas av LSS (Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade). Vi är en socialterapeutisk verksamhet med non-profit profil.
Vårt arbete genomsyras av våra kärnvärden och all mat vi äter är ekologisk.

Tunapack har idag tre olika inriktningar, den största är vår produktionsavdelning där vi utför olika legoarbeten, packar och monterar produkter till företag. Arbetsuppgifterna anpassas till våra arbetstagares förutsättningar, alla kan göra något.

Vår utegrupp Tuna närservice hjälper privatpersoner med trädgårdssysslor såsom gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning, grävning med mera.

Under 2015 stod Tuna snickeri klart. Där tillverkas produkterna av våra arbetstagare av hög kvalité. Vi tar uppdrag av både privatpersoner och företag.

Vi finns på Tuna industriväg 2 i Järna, ca 40 km söder om Stockholm.