Är du vår nya kollega på Tunapack?

Om jobbet:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att driva och utveckla vår befintliga utegrupp, Tuna närservice. Det innebär att hjälpa våra arbetstagare att utföra gräsklippning och lättare trädgårdssysslor hos privatpersoner. Du kommer att få stor möjlighet att självständigt utveckla arbetet samt tillsammans med verksamhetsansvarig planera för denna grupp.

Du kommer behöva kunna komma tidigare de dagar på året det är snö och sköta snöröjningen på Tunapack innan verksamheten startar.

I dina arbetsuppgifter ingår även att vara med och stödja arbetstagarna i deras arbetsuppgifter inne i vår packverksamhet. Dokumentationsuppgifter och arbeta utifrån och upprätta arbetstagarnas individuella genomförandeplaner ingår även i tjänsten. Det pedagogiska arbetet präglas av att arbeta för att stärka individens delaktighet och självständighet.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta med en meningsfull sysselsättning på daglig verksamhet samt att du brinner för att arbeta med vår målgrupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du har ett lågaffektivt bemötande samt kan arbeta självständigt, vara flexibel och driva och utveckla utegruppen.

Du är praktiskt lagd, gillar fysisk aktivitet och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Du ska kunna ha med dig flera arbetstagare för att utföra arbeten och god förmåga att samarbeta med andra och samtidigt möta våra dagliga kunder.

Meriterande är om du har erfarenhet inom trädgårdsarbete, daglig verksamhet samt tidigare erfarenhet av att driva och utveckla projekt.

Krav för tjänsten är:

  • Att du har B-körkort
  • Att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Anställnings form

Lön:
Fast lön
Lönetyp: Fast månadslön

Anställningsvillkor:
Provanställning 6 mån
Tillsvidare anställning
Heltid- Dagtid
Tidigare mornar under vintern när det behöver snöröjas på Tunapack.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan.

Kontakt:
Linnèa Forssèn
Klicka här

Sista ansökningsdag är den 19 september


Om oss:

Tunapack startade 2004 och är en produktionsinriktad arbetsplats för personer med funktionsnedsättning, och som omfattas av LSS (Lagen om stöd och service för vissa funktionsnedsatta). Vi är en socialterapeutisk verksamhet med non-profit profil.
Vårt arbete genomsyras av våra kärnvärden och all mat vi äter är ekologisk.

Tunapack har idag tre olika inriktningar, den största är vår produktions del där vi utför olika legoarbeten, packar och monterar produkter till företag. Arbetsuppgifterna anpassas till våra arbetstagares förutsättningar, alla kan göra något.

Vår utegrupp Tuna närservice hjälper privatpersoner med trädgårdssysslor såsom gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning, grävning med mera. Under 2015 stod Tuna snickeri klart. Där tillverkas produkterna av våra arbetstagare med stor kvalité. Vi tar uppdrag av både privatpersoner och företag.

Vi finns på Tuna industriväg 2 i Järna, ca 40 km söder om Stockholm.